Boosterprogramma

 

Door middel van dit programma krijgt uw kind een boost in de goede richting. Het leert zich beter bewegen. Het krijgt plezier in bewegen. En het krijgt een betere conditie. Samen met andere kinderen word er gewerkt aan de motoriek zodat ze mee kunnen doen met leeftijdgenootjes. Zo kunnen de geleerde vaardigheden eenvoudig in het dagelijks leven worden toegepast.

De kinderoefentherapeut neemt bij aanvang een motorisch onderzoek af waarna er een individueel plan kan worden opgesteld welke past bij de hulpvraag van uw kind. Tijdens het traject zijn er individueel 2 tussenevaluatiemomenten met op het eind een eindevaluatie. Hierdoor kan het plan bijgesteld worden.

Indien er sprake is van overgewicht kunt u tegelijkertijd starten met een gelijklopend traject bij de gewichtsconsulent van verzuimpartners.

De kinderen worden in kleine groepjes motorisch uitgedaagd, en komen in aanraking met allerlei vormen van bewegen. De motoriek word geoefend en tegelijkertijd worden ze sterker en zekerder in hun bewegen.